Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde aardappel met gehakt
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
teentje
knoflook
gesnipperd
▢
400
gram
rundergehakt
▢
100
gram
geraspte kaas
▢
1
takje
tijm
▢
20
gram
boter
▢
2
el
peterselie
gehakte
▢
2
tl
koriander
gedroogde
▢
2
tl
basilicum
gedroogde
▢
3
el
olijfolie
▢
2
tl
kurkuma
▢
8
aardappels
vastkokend
▢
2
uien
gesnipperde
▢
zout
▢
1
ei
▢
peper
Instructies
Schil de aardappels en hol ze uit met behulp van een lepel.
Bestrooi met wat zout en smeer ze in met wat boter.
Meng in een kom het gehakt, de ui, peterselie, het ei, 1 el olie, koriander, basilicum, de geraspte kaas, 1 tl zout en wat gemalen peper.
Meng goed door elkaar.
Vul de aardappel met het gehaktmengsel en zet ze in een ovenschaal.
Meng in een kom een kopje water,de aardappelpulp, de kurkuma, de blaadjes van het takje tijm en de rest van de olijfolie.
Meng dit goed door elkaar en verdeel dit over de aardappel.
Zet de schaal gedurende 45 minuten in een voorverwarmde oven van 175 gr.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Rundvlees