Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bleekselderij paprikasalade met geroosterde pijnboompitten
Porties:
4
personen
Total time
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
stengels
bleekselderij
▢
1
rode paprika
▢
60
gram
pijnboompitten
▢
1
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
eetlepel(s)
citroensap
▢
Kruidenzout
▢
25
gram
veldsla
Instructies
Was de stengels bleekselderij en de paprika en snijd de bleekselderij in stukjes.
Maak de paprika schoon, verwijder de zaadlijsten, snijd hem in reepjes en snijd de reepjes in blokjes.
Rooster de pijnboompitten en laat ze afkoelen.
Meng de bleekselderij en de paprika.
Meng voor de dressing het citroensap, de olijfolie en het kruidenzout.
Meng de dressing en de salade.
Was en droog de veldsla en schik deze in een grote schaal of in 4 kleine schaaltjes.
Verdeel er de bleekselderijsalade over.
Zet de salade tot het gebruik in de koelkast.
Strooi er voor het serveren de geroosterde pijnboompitten over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch