Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bladerdeeg gevuld met shoarma
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
g
shoarmavlees
naar keuze
▢
125
g
tauge
▢
3
lente-uitjes
▢
2
pakken
bladerdeeg
▢
beetje
boter
of olie
Extra:
▢
sesam
▢
ei
geklutst
Instructies
Bak de shoarma in een beetje olie/boter gaar doe de in ringen gesneden lente-ui en taugé erbij en bak nog even kort mee.
Laat de vulling afkoelen en vul het balderdeeg, bestrijk met ei en strooi er wat sesam en op bak ze op 200 graden.
Notities / Tips / Wijnadvies
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Hartige taart
/
Vlees
/
Warme hapjes
Land van herkomst
Marokko