Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Salade met gerookte eendenborstfilet
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
13
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
rode ui
▢
1
zak
gemengde salade
▢
2
tomaten
▢
200
gram
gerookte eendenborstfilet
▢
1
sjalot
▢
16
zwarte olijven
▢
100
gram
haricots verts
▢
2
el
pijnboompitten
▢
4
el
olijfolie
▢
1
el
Witte wijnazijn
▢
zout
▢
peper
▢
1
el
fijngehakte peterselie
Instructies
Maak de boontjes schoon en kook ze beetgaar in water met wat zout.
Spoel de boontjes koud.
Pel en snipper de sjalot.
Pel de rui en snijd in halve ringen.
Snijd de tomaten in plakken.
Meng in een kom de sjalot, wat zout en peper, de witte wijnazijn en de olijfolie.
Meng goed door elkaar.
Gril de pijnboompitten in een droge koekenpan.
Leg wat sla op de borden.
Leg hier de haricots verts en de uienringen op.
Daar omheen de tomaat.
Besprenkel met de vinaigrette.
Leg hierop de plakjes eendenborstfilet, de olijven en de pijnboompitten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Eend
/
Gevogelte
/
Salade