Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Marokkaanse salade
Doe de sla op een bord en laat je fantasie gaan.
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
aardappels
kleingesneden en gekookt met een beetje zout
▢
3
wortels
kleingesneden en gekookt met een beetje zout
▢
4
gekookte
rode bieten
kleingesneden
▢
1
grote
tomaat
voor de garnering
▢
7
artisjokken
diepvries marokkaanse winkelgekookt met een beetje zout
▢
¼
kokommer
in plakjes
▢
250
g
rijst
gekookte
▢
250
g
pasta
gekookte
▢
1
blik
tonijn
▢
1
blik
mais
▢
2
gekookte
eieren
in 4en gesneden
▢
sla
▢
75
g
doperwten
fijn gekookt met een beetje zout
▢
kaas
in blokjes
▢
3
augurken
klein gesneden
▢
zout
▢
zwarte peper
▢
mayonaise
▢
azijn
▢
olie
Instructies
Meng de aardappels met de wortels en doperwten doe er een beetje olie,zout,peper en mayonaise bij en vul hier mee de artjokken.
Doe bij de rode bieten wat olie,azijn,zout en peper.
Meng de rijst met de mais,tonijn,zout,peper,olie en mayonaise.
Meng de pasta met de kaasblokjes,augurken,olie,maynaise en zout en peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
Land van herkomst
Marokko