Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelsalade 10
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
kriel aardappelen
▢
zout
▢
1
struik
bleekselderij
▢
2
zure appel
▢
4
eetlepel(s)
mayonaise
▢
3
eetlepel(s)
magere yoghurt
▢
2
eetlepel(s)
citroensap
▢
peper
▢
75
g
walnoten
gepelde / grof gehakt
▢
2
eetlepel(s)
bieslook
geknipt
Instructies
Boen de aardappelen onder stromend water schoon, halveer ze en kook ze in water met zout beetgaar.
Giet ze af en laat ze afkoelen.
Maak de bleekselderij schoon en schaaf de stengels in dunne plakjes.
Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de rest in stukjes.
Klop een dressing van de mayonaise, de yoghurt, het citroensap en peper en zout naar smaak.
Schep de aardappelen met de bleekselderij, de appel, de walnoten en de dressing door elkaar en breng de salade op smaak met peper en zout.
Garneer met het bieslook.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een vegetarische schnitzel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch