Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aubergine met citroenen en rode peper
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepel
olijfolie traditioneel
▢
15
g
boter
▢
250
g
uien
in partjes
▢
1
teentje
knoflook
gesnipperd
▢
2
rode pepers
ontzaad en in ringetjes
▢
2
aubergines
in stukken
▢
1
citroen
in partjes
▢
2
eetlepel
rozijnen
▢
2
deciliter
tuinkruidenbouillon
▢
peper
▢
zout
Instructies
Verhit de olie met de boter en fruit de uien met de knoflook 3 minuten.
Voeg de rode peper en de aubergine toe en bak alles op een hoog vuur 5 minuten al omscheppend.
Schep de citroenpartjes en de rozijnen erdoor en voeg de bouillon en peper en zout naar smaak toe.
Laat alles ± 15 minuten zachtjes sudderen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met meergranenrijst en een gegrild stukje zalm.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch