Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bloemkool met kruidenkaassaus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
bloemkool
in kleine roosjes
▢
zout
▢
1½
dl
halfvolle melk
▢
allesbinder
▢
1
kuipje Paturain Verse roomkaas met kruiden à 80 g
▢
2
eetlepel(s)
bieslook
geknipt
Instructies
Kook de bloemkool in weinig water met zout beetgaar.
Giet hem af en laat hem uitlekken.
Verwarm intussen de melk met de Paturain en laat de kaas smelten.
Bind de saus met allesbinder.
Roer er het bieslook door en schenk de saus over de bloemkool.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een balletje gehakt en gekookte aardappelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Kaas