Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bospeenbundeltjes met rauwe ham
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
1
bos(jes)
bospeen
▢
zout
▢
½
zakje
verse peterselie
á 30 g,
▢
8
plakjes
iets dikker gesneden rauwe ham
ca. 160 g,
▢
25
g
boter of margarine
Instructies
VOORBEREIDEN:
Wortels wassen, schoonmaken en in lucifer dunne reepjes snijden.
Reepjes halveren. In pan met ruim water en zout wortelreepjes in ca. 4 minuten beetgaar koken.
Intussen peterselie in kopje fijnknippen.
In vergiet wortelreepjes afspoelen onder koud water en laten uitlekken.
Plakjes ham halveren.
Op plank leggen en bestrooien met peterselie.
Wortelreepjes in 16 gelijke porties verdelen.
Elke portie op hamplakje leggen en ham om wortel rollen.
BEREIDEN:
In koekenpan boter verhitten.
Wortelbundeltjes in ca. 5 minuten rondom knapperig bruin bakken.
Serveren met krielaardappeltjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Varkensvlees
/
Vlees