Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Botersla met aardappel kerriesalade
AllerHande augustus 2001
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
zakje
aardappelschijfjes
450 g
▢
1
zakje
botersla
100 g
▢
2
bosuitjes
▢
1
rode puntpaprika's
▢
1
pakje
Duitse cervelaat
vleeswaren à ca. 133 g
▢
1
takje
basilicum
▢
3
eetlepel(s)
kerrie-ananassaus
flesje à 250 ml
Instructies
In pan aardappelschijfjes in weinig water in ca. 5 beetgaar koken.
Botersla over twee kommen verdelen.
Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden.
Basilicum in dunne reepjes snijden.
Cervelaatworst in stukjes snijden.
Aardappelschijfjes afgieten.
Kerrie-ananassaus, bosui, paprika, basilicum en worst voorzichtig erdoor scheppen.
Lauwwarme aardappelsalade op kropsla scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
/
Varkensvlees