Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chocolademousse met abrikozensalsa
AllerHande januari 2003
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
g
gewelde abrikozen
bakje à 200 g
▢
1½
dl
vruchtendrank abrikoos/-sinaasappel
pak à 1 l
▢
1
vanillestokje
▢
2
eetlepel(s)
oranje marmelade
▢
1
beker
chocolademousse
500 ml
▢
12
Chonelly biscuits walnoot-butterscotch
pak à 150 g
Instructies
Abrikozen in dunne reepjes snijden.
In steelpan vruchtendrank met abrikozen en vanillestokje aan de kook brengen.
Sap ca. 15 minuten laten inkoken.
Vanillestokje uit pan nemen, abrikozen afgieten.
Vanillestokje in lengte opensnijden, met punt van mes merg eruit schrapen.
Marmelade en vanillemerg door abrikozen roeren.
Abrikozensalsa laten afkoelen.
Met behulp van twee natte eetlepels ovale bolletjes vormen van chocolademousse.
Op vier borden elk 3 bolletjes chocolademousse scheppen.
Garneren met abrikozensalsa en Chonelly biscuitjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Chocolade
/
Dessert - Nagerecht
/
Fruit