Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Curry eieren met sperziebonen
AllerHande april 2001
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
eieren
▢
125
g
witte rijst
pak à 250 g
▢
1
zak
panklare sperziebonen
250 g
▢
1
ui
▢
2
eetlepel(s)
olie
▢
70
g
wokmix kip curry cocos
pak à 140 g
▢
½
beker
crème fraîche
à 125 ml
Instructies
In pan met ruim kokend water eieren en rijst ca. 10 minuten koken.
In andere pan in kokend water sperziebonen in 8 à 10 minuten beetgaar koken.
Intussen ui pellen en snipperen.
In wok of koekenpan olie verhitten.
Ui ca. 2 minuten zachtjes bakken.
Wokmix toevoegen en al omscheppend verwarmen.
Crème fraîche erdoor roeren.
Rijst kort laten uitlekken.
Eieren afspoelen onder koud water, pellen, halveren en door curry roeren.
Sperziebonen en rijst op twee borden scheppen.
Curry-eieren erop scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Ei
/
Groenten
/
Hoofdgerechten
Land van herkomst
Oosters
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch