Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Eendenborstfilet met mediterrane salade
AllerHande december 2001
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eendenborstfilets
▢
1
zakje
verse munt
15 g
▢
1
bakje mediterrane salade
couscous met feta en olijven (400 g )
▢
½
bakje cherrytomaatjes
à 250 g
▢
1
eetlepel(s)
vloeibare honing
▢
zout
▢
peper
Instructies
Vel van eendenborstfilets met scherp mes kruislings tot bijna op vlees insnijden.
Ruime koekenpan verhitten en eendenborstfilets met velkant naar beneden ca. 7 minuten op middelhoog vuur bakken.
Filets keren en nog ca. 5 minuten bakken.
Intussen munt fijnhakken en door mediterrane salade mengen.
Cherrytomaatjes wassen en met salade over twee borden verdelen.
Eendenborstfilets uit pan nemen en honing door achtergebleven braadvocht roeren.
Vlees bestrooien met zout en peper, in plakjes snijden en naast salade leggen.
Honingjus over vlees en salade schenken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Eend
/
Gevogelte
/
Hoofdgerechten