Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Ei peterseliedressing
Aller Hande 1996
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ei
▢
5
eetlepel(s)
slasaus
▢
1
eetlepel(s)
melk
▢
2
takjes
peterselie
zakje á 30 g,
▢
zout
▢
peper
Instructies
Ei in ca. 10 minuten hard koken.
Onder koud water afspoelen en pellen.
Ei (met vork) fijnprakken.
In kommetje slasaus en melk tot saus roeren.
Peterselie in kopje fijnknippen.
Peterselie en ei door dressing scheppen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Voedingswaarden
Calories:
70
kcal
|
koolhydraten:
2
g
|
Protein:
2
g
|
Vet:
6
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dressings
/
Ei