Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Volle rijstsalade
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
grote kop
rijst
▢
1
theelepel
kurkuma
geelwortel
▢
zeezout
▢
3
tomaten
▢
½
komkommer
▢
1
ui
▢
100
gram
tofu
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
2
eetlepel(s)
appel azijn
▢
1
snufje
kerrie
▢
versgemalen peper
Instructies
Was de rijst tot het water helder wordt, zet hem met 2 koppen water, wat zeezout en kurkuma op en laat 1 uur zachtjes koken.
Snijd de tomaten in partjes en de komkommer in blokjes.
Hak de ui grof en snijd de tofu in blokjes.
Maak een vinaigrette van de olie, de azijn, peper, zout en een snufje kerrie en roer deze door de afgekoelde rijst.
Vermeng de salade met de rest van de ingrediënten en dien op met volkoren stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rijst
/
Salade
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch