Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gegrilde aardappels met taleggio
AllerHande december 2001
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
aardappels
Vitelotte Noir
▢
1
zakje
rucolasla
30 g
▢
100
g
taleggio
verse kaas Baruffaldi
▢
½
eetlepel(s)
witte-wijnazijn
▢
2
eetlepel(s)
walnotenolie
▢
zout
▢
peper
Instructies
Aardappels onder koud stromend water schoonboenen en elk in lengte in 4 plakken snijden.
In pan met weinig water aardappelplakken in ca. 5 minuten beetgaar koken en afgieten.
Rucola iets fijn knippen.
Kaas in stukjes snijden.
Op werkblad aardappelplakken leggen.
Rucola en kaas over aardappelplakken verdelen.
In kopje azijn en olie mengen en over aardappels sprenkelen.
Bestrooien met zout en peper.
Aardappelplakjes in stapeltjes van 4 op elkaar in ovenschaal leggen.
Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Schaal ca. 10 cm onder hete grill schuiven en kaas in ca. 3 minuten iets laten smelten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Kaas