Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Fusillisalade met ham en artisjokken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gram
fusilli
spiraalpasta
▢
zout
▢
peper
▢
300
gram
wortel
in dunne plakjes
▢
100
gram
magere achterham
dungesneden
▢
1
blik
artisjokharten
330 gr netto, uitgelekt
▢
75
gram
umer
▢
1
teentje
knoflook
fijngeperst
▢
2
eetlepels
bieslook
fijngesneden
Instructies
Kook de pasta in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing gaar, spoel hem daarna koud en laat uitlekken.
Kook de wortel in kokend water ± 5 minuten, spoel hem daarna koud en laat uitlekken.
Snijd de ham in dunne reepjes en de artisjokken in schijfjes.
Meng de pasta met de wortel, ham en artisjokken en de umer met de knoflook, zout en peper.
Vermeng de saus met de salade en bestrooi met bieslook.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Salade