Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gesmoorde gemberworteltjes met geroosterde hazelnoot
AllerHande mei 2001
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
bos(jes)
bospeentjes
▢
½
zakje
hazelnoten
à 65 g
▢
25
g
roomboter
▢
3
eetlepel
gembersiroop
Instructies
Groen tot op klein stukje van worteltjes verwijderen.
Worteltjes wassen en met dunschiller schillen.
Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan in ca. 5 minuten goudbruin roosteren.
Hazelnoten laten afkoelen.
In wijde (koeken)pan boter smelten.
Worteltjes toevoegen en afgedekt in ca. 15 minuten zachtjes gaar smoren.
Gembersiroop toevoegen en pan zachtjes heen en weer bewegen zodat siroop goed wordt verdeeld.
Worteltjes overdoen in schaal en bestrooien met geroosterde hazelnoten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch