Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde Italiaanse bollen 2
AllerHande augustus 2001
Porties:
1
persoon
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
Italiaanse bollen
▢
1
eetlepel
olijfolie
▢
1
bakje
paprika-ui-mix
à 140 g
▢
100
g
rundergehakt
▢
2
theelepels
Italiaanse keukenkruiden
▢
zout
▢
1
zakje
rucola
sla, 30 g
Instructies
Bovenste kapjes van Italiaanse bollen snijden en broodjes beetje uithollen.
In koekenpan olie verhitten en paprika-ui-mix ca. 1 minuut bakken.
Gehakt en Italiaanse kruiden toevoegen en geheel al omscheppend bakken tot gehakt rul en bruin is.
Gehaktmengsel op smaak brengen met zout.
Rucola in holtes van broodjes doen en gehaktmengsel erover verdelen.
Kapjes brood erop leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Broodjes
/
Rundvlees
/
Vlees