Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde paprika met geitenkaas
AllerHande januari 2002
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
aardappels
▢
2
rode paprika's
▢
3
bosuitjes
▢
8
zwarte olijven
zonder pit
▢
100
g
geitenkaas
zachte
▢
1
bakje
tapenade van gedroogde tomaatjes
100 g
Instructies
Aardappels schillen en in blokjes snijden.
In magnetronschaal aardappelblokjes met ½ dl water afgedekt in magnetron in ca. 2 minuten op vol vermogen (800 Watt) beetgaar laten worden.
Afgedekt ca. 2 minuten laten staan.
Paprika's wassen, in lengte halveren en zaadlijsten verwijderen.
Bosuitjes schoonmaken en in stukjes van 1 cm snijden.
Olijven in vieren snijden. Aardappels afgieten en bosui, olijven, tapenade (2 eetlepels achterhouden) en geitenkaas (in stukjes) erdoor scheppen.
Paprika's opvullen met mengsel en in magnetronschaal zetten.
Door rest van tapenade 150 ml water roeren en op bodem van schaal schenken.
In magnetron paprika's in ca. 8 minuten op vol vermogen gaar laten worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Warme hapjes
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch