Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gnocchi met rucola
AllerHande december 2002
Porties:
1
persoon
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
375
g
gnocchi di patate
pastaspecialiteit pak à 250 g
▢
½
zak
rucolasla
à 75 g
▢
4
eetlepel(s)
boter
▢
versgemalen zwarte peper
Instructies
In grote pan gnocchi in ca. 5 minuten gaar koken.
In zeef laten uitlekken.
Rucola grof snijden, boter laten smelten en met peper naar smaak door gnocchi mengen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met basilicumsaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Pasta
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch