Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kruisbessentoetje
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
Deciliter
Room
▢
300
Gram
Kruisbessen
▢
100
Gram
Suiker
▢
1
eetlepel(s)
Vanillesuiker
▢
2
eetlepel(s)
Boter
Instructies
Smelt de boter, voeg de suiker en de kruisbessen toe (houd er een paar achter voor decoratie) en stoof ze 10 minuten.
Maak ze stuk met behulp van een houten lepel.
Laat het mengsel afkoelen.
Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker.
Roer de slagroom door de kruisbessenpuree en garneer het toetje met slagroom en een paar kruisbessen.
Zet het een uur in de koelkast alvorens hem te serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert
/
Fruit
/
Nagerecht