Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Brik met champignons
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gr
filodeeg
▢
50
gr
boter
gesmolten
▢
250
gr
champignons
in plakjes
▢
1
ui
gesnipperd
▢
handje
peterselie
geknipt
▢
1
eetlepel(s)
bloem
Instructies
Roerbak champignons en ui gedurende 5 minuten.
Voeg de bloem toe en peper en zout naar smaak en pureer dit mengsel.
Bestrijk een reep met boter en leg er een tweede reep op, bestrijk die ook met boter.
Schep een eetlepel van de champignonpuree aan de korte kant van iedere deegreep.
Rol de repen op tot driehoekjes en frituur ze goudbruin.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Land van herkomst
Algerijë
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch