Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Alu chop
Aardappelrolletje
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
aardappels
geschild en in kleine blokjes
▢
2
tomaten
in blokjes
▢
1
ui
gesnipperd
▢
200
GRAM
erwtjes
▢
2
TEENTJES
knoflook
gesnipperd
▢
STUKJE
gemberwortel
heel fijn gesnipperd
▢
2
rode pepers
gesnipperd
▢
½
THEELEPEL
koenjit
GEELWORTEL
▢
1
witbrood
in plakjes zonder korst
Instructies
Fruit de ui, de pepers en de knoflook vijf minuten.
Voeg de aardappels toe en bak nog 3 minuten.
Doe de tomaten, erwten, geelwortel en gember erbij en 1 deciliter water en laat het geheel een kwartier stoven.
Dip de boterhammen kort in water en druk voorzichtig het overtollige water eruit.
Schep op elke boterham anderhalve eetlepel van het aardappelmengsel en rol de boterhammen stevig op. Leg ze een paar uur in de koelkast.
Bak ze in hete olie tot ze aan alle kanten goudbruin zijn.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Land van herkomst
Nepal
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch