Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kokosnasi met kipsaté en kroepoek
Snel te maken
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
350
g
witte rijst
▢
1
zak
nasigroenten
500 g
▢
1
schaal
kipsaté
barbecue/oven, 350 g
▢
1
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
1
zakje
mix voor nasi
50 g
▢
3
eetlepel(s)
ketjap
▢
1
zakje
kokos
gemalen 100 g
▢
1
zak
kroepoek
60 g
Instructies
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
Afgieten en af laten koelen.
Pepertje uit nasigroenten in ringen snijden.
Saté volgens gebruiksaanwijzing bereiden, naar keuze op de barbecue of in de oven.
Saus verwarmen. In wok olie verhitten, groenten en peperringetjes 5 minuten roerbakken.
1½ dl water, kruidenmix, zout, peper en ketjap toevoegen, 3 minuten meebakken.
Gemalen kokos en rijst toevoegen, goed doorwarmen.
Nasi op vier borden scheppen, saté met saus ernaast leggen en kroepoek apart serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
Land van herkomst
Oosters