Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Warm winterfruit in kaneelroom
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
appels
▢
2
peren
▢
1
eetlepel
citroensap
▢
1
ei
▢
1
pakje
soja cuisine
250 ml
▢
2
theelepel
kaneelpoeder
▢
2
eetlepels
suiker
▢
50
g
pecannoten
▢
3
eetlepels
rozijnen
Instructies
Oven op 200 °C voorverwarmen.
Appels en peren schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden.
Fruit met citroensap mengen.
Ei loskloppen en met cuisine, kaneel en suiker mengen.
Noten hakken.
Rozijnen met fruit mengen en over schaaltjes verdelen.
Room erover schenken.
Noten erover strooien.
Schaaltjes in oven zetten en in 15-20 minuten gaar en goudbruin laten worden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een bol kaneelijs.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert
/
Fruit
/
Nagerecht
/
Noten