Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Zalm courgette lasagna
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
pakjes
gerookte zalmfilet
à 100 g
▢
2
courgettes
▢
200
g
groene lasagnevellen
▢
1
pakje
besciamella
2 zakjes à 50 g
▢
1
l
melk
▢
1
zakje
gemalen belegen kaas
175 g
Instructies
Oven op 200 °C voorverwarmen.
Courgettes wassen en met kaasschaaf in plakken snijden.
Bechamelsaus volgens gebruiksaanwijzing met melk bereiden.
Laagje saus in ingevette ovenschaal schenken en met lasagnevellen afdekken.
Helft courgette en zalm op lasagne leggen en met saus afdekken.
Dit herhalen en met laag lasagnevellen afdekken.
Bovenop rest van saus schenken.
Met kaas bestrooien.
Lasagne in midden van oven in ca. 35 minuten gaar laten worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Vis
/
Zalm
Land van herkomst
Italië