Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Focaccia met auberginespread
AllerHande jubileumnummer 2003
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
grote
aubergine
▢
1
focaccia
brood
▢
1
teentje
knoflook
geperst
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
theelepel
citroensap
▢
2
eetlepel(s)
basilicum
fijngehakt
▢
pijnboompitten
geroosterd
Instructies
Oven voorverwarmen op 200 °C.
In oven aubergine in 30 minuten gaarbakken.
Daarna focaccia in 6-8 minuten afbakken in oven.
Intussen aubergine halveren en vruchtvlees eruit scheppen.
Vruchtvlees fijnprakken en auberginemoes uit laten lekken in zeef.
Auberginemoes mengen met knoflook, olie, citroensap, basilicum en zout en peper naar smaak.
Brood in plakken snijden en plakken besmeren met auberginespread.
Bestrooien met pijnboompitten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Groenten
/
Lunch
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch