Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Runderreepjes met gestoofde aubergine
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
aubergines
▢
1
ui
▢
2
teentjes
knoflook
▢
5
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
pak
zilvervliesrijst
400 g
▢
1
blik
gepelde tomaten
▢
3
eetlepel(s)
kappertjes
▢
1
eetlepel(s)
suiker
▢
1
schaaltje
runderreepjes
ca. 350 g
Instructies
Aubergines schoonmaken en in blokjes snijden.
Ui en knoflook pellen en snipperen.
In braadpan 4 eetlepels olie verhitten en aubergine, ui en knoflook 10 minuten bakken.
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
Tomaten, 2 eetlepels kappertjes en suiker aan aubergines toevoegen en nog 10 minuten afgedekt stoven.
In koekenpan rest van olie verhitten en runderreepjes in 4 minuten bakken.
Met zout en peper op smaak brengen.
Rest van kappertjes over auberginemengsel strooien.
Met rijst en runderreepjes serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
/
Vlees