Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rundvlees teriyaki met wilde rijst
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
wilde en witte rijst
pak à 500 g
▢
2
uien
▢
2
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
300
g
runderreepjes naturel
▢
1
zakje
spitskool
gesneden 300 g
▢
1
zakje
peen julienne
wortelreepjes, 150 g
▢
½
flesje
teriyaki woksaus
à 240 ml
Instructies
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
Uien pellen en snipperen.
In wok olie verhitten en uien 3 minuten roerbakken.
Vlees toevoegen en nog 3 minuten roerbakken.
Groente erbij scheppen en nog 3 minuten roerbakken.
Woksaus erbij schenken en nog 1 minuut meewarmen.
Wokschotel over vier borden verdelen.
Met rijst serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
Land van herkomst
Japan