Peper halveren, zaadjes verwijderen en peper in fijne blokjes snijden.
Abrikozen met keukenschaar in stukjes knippen.
In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten en hierin peper, knoflook en bosuitjes 1 minuut fruiten.
Abrikozen en cashewnoten toevoegen en 1 minuut meebakken.
Pan van vuur nemen en mengsel iets laten afkoelen.
In grote koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en vlees in 6-8 minuten bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren.
Vlees met zout en peper bestrooien en op warme borden leggen.
Koriander en limoensap door abrikozen-cashewnotenmengsel mengen en naast vlees scheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met in bouillon gekookte rijst en sperziebonen.Dit recept smaakt ook prima met struisvogelbiefstuk of eendenborstfilet. Kijk voor de
bereidingstijden op de verpakking. Als u de peper met zaadjes en al in blokjes snijdt, wordt de salsa nog pittiger.