Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
AllerHande januari 2000
Porties:
1
persoon
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
75
g
meergranenrijst
▢
zout
▢
1
kalfs-schnitzel
ca. 100 g
▢
1
bakje
paddestoelenmelange
200 g AH
▢
versgemalen peper
▢
20
g
boter
of margarine
▢
½
zakje
Stroganoffsaus
(280 ml AH Huistraiteur
Instructies
Rijst met zout koken volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Schnitzel in dunne reepjes snijden.
Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en kleiner snijden.
Bestrooien met zout en peper.In braadpan boter verhitten.
Reepjes vlees in ca. 2 minuten bruin bakken.
Paddestoelen toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
Stroganoffsaus erdoor roeren en geheel goed doorwarmen.
Rijst erbij geven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kalfsvlees
/
Rijst
/
Vlees