Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kebab
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
lamsvlees
Voor de marinade:
▢
1
grote
ui
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
tl
Paprikapoeder
▢
1
tl
komijn
Djinten
▢
1-2
tl
peper
versgemalen
▢
2
eetlepel(s)
peterselie
fijngeknipte
▢
1
eetlepel(s)
koriander
fijngeknipte
Instructies
Snijd het vlees in blokjes van ca. 2 cm en snipper de ui.
Vermeng in een kom de uisnippers met de olijfolie, specerijen en kruiden en schep de vleesblokjes erdoor.
Laat het vlees daarna minstens 1 uur afgedekt in de koelkast marineren.
Rijg het vlees aan stokjes of pennen en rooster de kebab in ca. 10 minuten gaar.
Keer ze regelmatig
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lamsvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Turkije