Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roergebakken witlof
AllerHande februari 2000 / snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
6
struikjes
witlof
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
½
eetlepel(s)
suiker
▢
1
eetlepel(s)
oestersaus
▢
versgemalen peper
Instructies
Witlof wassen, schoonmaken en droogdeppen.
Struikjes in reepjes snijden.
In wok olie verhitten.
Witlof op halfhoog vuur ca. 3 minuten roerbakken.
Suiker erdoor roeren en laten smelten.
Oestersaus toevoegen en op halfhoog vuur erdoor scheppen.
Op smaak brengen met peper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Roerbakken / Wokken
Land van herkomst
Wereldkeuken