Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rösti met zuurkool
AllerHande januari 2004 / snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
eieren
▢
100
g
blauwaderkaas
bijv. Danish blue
▢
600
g
rösti
diepvries
▢
3
eetlepel(s)
boter
▢
150
g
oesterzwammen
▢
150
g
gewelde abrikozen
▢
1
zak
kruidenzuurkool
450 g, uitgelekt
▢
2
eetlepel(s)
peterselie
fijngesneden
Instructies
In kom eieren loskloppen met zout en peper.
Kaas erboven verbrokkelen en bevroren rösti door ei scheppen.
In koekenpan 2 eetlepels boter verhitten, rösti over bodem verdelen en iets aandrukken.
Deksel op pan leggen en rösti 7 minuten bakken.
Met behulp van plat bord rösti keren en andere kant ook 7 minuten bakken.
Intussen oesterzwammen en abrikozen in repen snijden.
In andere pan rest van boter verhitten en oesterzwammen 2 minuten roerbakken.
Abrikozen en zuurkool erdoor scheppen en nog 5 minuten verwarmen.
Röstikoek in punten snijden en met zuurkool erop serveren.
Bestrooien met peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Hoofdgerechten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch