Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sperziebonen met pijnboompitten
Extra informatie: AllerHande december 200
snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
zak
sperziebonen
gebroken / 500 g
▢
2
eetlepel(s)
boter
▢
1
zakje
pijnboompitten
65 g
▢
versgemalen peper
▢
zout
Instructies
Sperziebonen beetgaar koken en afgieten.
Intussen in steelpan boter smelten.
Pijnboompitten toevoegen en lichtbruin laten kleuren.
Boter over sperziebonen schenken en op smaak brengen met peper en zout.
Notities / Tips / Wijnadvies
Vegetarisch
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch