Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sukadelapjes
AllerHande maart 2000
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
700
g
sukadelapjes
▢
1
ui
▢
40
g
boter
of margarine
▢
zout
▢
peper
▢
2
laurierblaadjes
▢
2
kruidnagels
▢
2
eetlepel(s)
azijn
Instructies
Vlees droogdeppen met keukenpapier.
Ui pellen en snipperen.
In braadpan boter verhitten en vlees rondom bruin bakken.
Ui ca. 2 minuten meefruiten.
Vlees bestrooien met zout en peper.
Warm water in pan schenken tot vlees net onderstaat.
Laurierblaadjes, kruidnagels en azijn toevoegen.
Vlees afgedekt in ca. 2½ uur zachtjes gaar stoven.
Jus proeven en eventueel op smaak brengen met zout en peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Tip:
Serveren met gekookte aardappels en rode kool.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
/
Vlees