Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Croissantje ragoût
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
voorgebakken croissants
180 g
▢
1
bak
champignons
250 g
▢
2
eetlepel(s)
boter of margarine
▢
1
blikje
kalfsragoût
400 g
▢
½
zakje
verse bieslook
à 25 g
Instructies
Oven voorverwarmen op 225°C.
Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
In braadpan boter verhitten.
Champignons in ca. 4 minuten bakken.
Ragoût toevoegen en meeverwarmen.
Croissants afbakken in oven.
Ragoût op smaak brengen met zout en peper.
Croissants opensnijden en op vier borden leggen.
Ragoût op onderste helft van croissants scheppen en bieslook erboven fijn knippen.
Bovenste helft erop leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Brunch
/
Kalfsvlees
/
Lunch
/
Vlees