Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Foo yong hai met ham
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
g
witte rijst
▢
½
bamipakket
à 500 g
▢
4
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
4
scharreleieren
viergranen doosje à 6 stuks
▢
1
pak
mix voor foo yong hai
83 g
▢
1
duopakje
hamreepjes
ca. 250 g
Instructies
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Peper (uit bamipakket) schoonmaken en in reepjes snijden. In koekenpan 2 eetlepels olieverhitten.
Bamigroente ca. 5 minuten bakken.
Intussen eieren loskloppen met omeletmix (uit pak) en 75 ml water.
Rest van olie verhitten in koekenpan.
Van eimengsel 4 omeletten bakken.
Hamreepjes toevoegen aan bamigroente en door en door verwarmen.
Saus bereiden van sausmix (uit pak) volgens gebruiksaanwijzing.
Groentemengsel op omeletten scheppen en dubbelvouwen.
Omeletten serveren met saus en rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
/
Hoofdgerechten
/
Rijst
Land van herkomst
China