Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Fusilli met roomsaus
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
fusilli
pasta
▢
1
zak
broccoliroosjes
300 g
▢
1
schaaltje
cherry trostomaten
ca. 200 g
▢
1
ui
▢
1
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
pakje
Boursin
150 g
▢
150
ml
koksroom
pakje a 200 ml
▢
zout
▢
peper
Instructies
Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing.
Laatste 4 minuten broccoli toevoegen en meekoken.
Intussen tomaten wassen en halveren.
Ui pellen en snipperen.
In pan olie verhitten en ui ca. 2 minuten fruiten.
Boursin en koksroom toevoegen en op laag vuur kaas al roerend laten smelten.
Tomaat toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen.
Saus op smaak brengen met zout en peper.
Fusilli en broccoli mengen met saus.
Direct serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Pasta
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch