Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hartige taart met wortelsalade
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
5
plakjes
bladerdeeg
diepvries pakje à 450 g
▢
1
zak
broccoli
panklare300 g
▢
1
blik
Smac
340 g
▢
4
eieren
M
▢
1
beker
koksroom
200 ml
▢
1
zakje
gemalen oude kaas
150 g
▢
2
winterwortels
▢
3
eetlepels
honing-mosterddressing
fles à 270 ml
Instructies
Oven voorverwarmen op 225 ºC of gasovenstand 5.
Plakjes bladerdeeg ontdooien.
Broccoli in kleinere roosjes verdelen en ca. 3 minuten koken, afspoelen met koud water en laten uitlekken.
Smac in reepjes snijden.
Eieren loskloppen met koksroom en kaas erdoor roeren.
Op smaak brengen met zout en peper.
Ingevette taartvorm bekleden met bladerdeeg.
Met vork gaatjes in deeg prikken.
Achtereenvolgens smac, broccoli en eimengsel erover verdelen.
In midden van oven taart in ca. 40 minuten gaar en lichtbruin bakken.
Wortels schrappen en grof raspen.
Dressing door wortels scheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Taart serveren met wortelsalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hartige taart
/
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees
/
Vlees