Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Herfststoofpotje
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
boerenkool
deelblokjes diepvries
▢
2
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
1
schaaltje
speklapjes
ca. 250 g
▢
1
schaaltje
Provençaals gekruide runderreepjes
ca. 300 g
▢
1
duopak
aardappelschijfjes
700 g
▢
1
dl
rode wijn
▢
1
vleesbouillontablet
▢
2
winterwortels
▢
zout
▢
peper
Instructies
Boerenkool bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
In braadpan olie verhitten.
Speklapjes in grove stukken snijden en in ca. 5 minuten krokant bakken.
Runderreepjes toevoegen en ca. 2 minuten meebakken.
Aardappelschijfjes, wijn, 400 ml water en bouillontablet toevoegen en geheel aan de kook brengen.
Winterwortels schoonmaken en in blokjes snijden.
Wortel aan vlees toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes laten sudderen.
Boerenkool toevoegen en stoofpot op smaak brengen met zout en peper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Stoofpot
/
Varkensvlees
/
Vlees