Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Omelet met ham en kaas
Snel te maken.
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
150
g
schouderham
▢
8
eieren
M
▢
4
eetlepel(s)
melk
▢
1
zakje
geraspte belegen kaas
150 g
▢
6
eetlepel(s)
boter
of margarine
▢
1
duopak
krieltjes
700 g
▢
1
pak
tuinerwten-wortel
(diepvries 450 g
▢
6
eetlepel(s)
yogonaise
Instructies
Ham in reepjes snijden.
Eieren loskloppen met melk, zout en peper. Ham en kaas erdoor mengen.
In koekenpan boter in delen verhitten en 4 omeletten bakken.
Omeletten warmhouden.
In andere koekenpan rest van boter verhitten.
Krieltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing.
Groente bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Omeletten op vier borden leggen.
Groente over omeletten verdelen en dubbelklappen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met krieltjes en yogonaise.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brunch
/
Ei
/
Kaas
/
Lunch
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Nederland