Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Paddenstoelengratin
Snel te maken.
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
notenrijst
250 g
▢
1
bak
oesterzwammen
150 g
▢
1
bak
grotchampignons
175 g
▢
2
handperen
▢
1
cup
honing-mosterddressing
100 g
▢
1
zak
gemengde sla
200 g
▢
4
eetlepel(s)
boter
of margarine
▢
300
g
Chevagne
halfzachte geitenkaas
Instructies
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Paddenstoelen schoonvegen en in stukken snijden.
Peren schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden.
Peer en dressing door sla mengen.
Grill voorverwarmen.
In koekenpan boter verhitten.
Paddenstoelen ca. 4 minuten bakken, pittig op smaak brengen met zout en peper.
Kaas in 8 plakken snijden.
Op bakplaat op elk stuk bakpapier van ca. 20 x 20 cm plak kaas leggen.
Paddenstoelmengsel erop scheppen.
Afdekken met rest van kaasplakken.
Bakplaat onder grill plaatsen tot kaas smelt.
Paddenstoelen gratin van bakpapier op bord schuiven.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met salade en notenrijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
Land van herkomst
Frankrijk
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch