Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Pittige uientaart
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
braadpan
Ingrediënten
▢
6
plakjes
deeg voor hartige taart
diepvries (pak à 450 g)
▢
4
grote
uien
▢
1
duopakje
hamreepjes
ca. 200 g
▢
4
eetlepel(s)
Indiase kruidenpasta mild
pot (pot à 250 ml)
▢
4
eieren
M
▢
1
dl
slagroom
▢
100
g
gemalen belegen kaas
zakje à 150 g
▢
2
eetlepels
zonnebloemolie
Instructies
Deeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
Uien pellen en in halve ringen snijden.
In braadpan olie verhitten.
Uien ca. 4 minuten bakken.
Ham en Currypasta toevoegen en even meebakken.
Eieren loskloppen met slagroom en kaas.
Taartvorm invetten en bekleden met deeg.
Uimengsel erover verdelen.
Eimengsel erover gieten.
Taart in midden van oven in ca. 25 minuten gaar en goudbruin bakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met salade van kropsla met yoghurtdressing.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hartige taart
/
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees
/
Vlees