Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Provençaalse rosbief
Snel te maken.
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
braadpan
Ingrediënten
▢
4
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
1
duopak
krieltjes
700 g
▢
4
eetlepel(s)
groene olijventapenade
▢
1
zak
ratatouillegroentemix
400 g
▢
1
theelepel
gedroogde tijm
▢
zout
▢
8
rosbieflapjes à la minute
ca. 400 g
▢
25
g
boter
margarine
▢
peper
Instructies
In braadpan olie verhitten en krieltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing.
Laatste 8 minuten groentemix en tijm meebakken.
Op smaak brengen met zout en peper.
Intussen rosbieflapjes aan 1 zijde besmeren met tapenade en met tapenade aan binnenzijde oprollen.
Rolletjes vastzetten met prikker.
In kleine braadpan boter verhitten.
Rosbiefrolletjes in ca. 3 minuten rosé bakken.
Serveren met aardappel-groenteschotel.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met groene salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Frankrijk