Smelt de boter zachtjes, zorg dat het niet te heet wordt.
Klop de eieren dik en schuimig in een kom.
Voeg de suiker en cacaopoeder toe aan de opgeklopte eieren.
Voeg langzaam de gesmolten boter toe aan het eimengsel.
Meng de theebiscuits door het mengsel.
Voeg eventuele extra ingrediënten toe op dit moment.
Druk het mengsel stevig aan in de bakvorm.
Laat de arretjescake 2 uur afkoelen in de koelkast.
Houd er rekening mee dat de arretjescake erg machtig is bij het snijden.
Serveertips:
Arretjescake kan worden aangepast met verschillende toevoegingen zoals geraspte appel, marshmallows, rozijnen, muesli of kokos.
Notities / Tips / Wijnadvies
In plaats van suiker en cacao kun je ook Benco gebruiken. Een geraspte appel erdoor.
Een paar marshmallow toevoegen. Een handje vol rozijnen of meusli toevoegen.
Kokos Of eigen creatieve ideeèn.