Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mediterrane risotto
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ui
▢
7
eetlepel(s)
olijfolie
extra vierge met basilicum
▢
300
g
risottorijst
▢
150
ml
witte wijn
▢
1
blokjes
kruidenbouillon
▢
2
zakken
diepvriesgroentemix
bijv. paprika/courget, à 375 g
▢
75
gram
Parmezaanse kaas
gemalen
▢
7½
gram
basilicum
verse
Instructies
Ui pellen en snipperen.
In braadpan 5 eetlepels olie verhitten.
Ui ca. 3 minuten zachtjes bakken.
Risottorijst toevoegen en bereiden volgens gebruiksaanwijzing met wijn en kruidenbouillontablet.
Intussen in andere pan groentemix roerbakken in rest van olie volgens gebruiksaanwijzing.
Groentemix samen met helft van parmezaanse kaas door risotto scheppen.
Garneren met rest van kaas en blaadjes basilicum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Rijst
Land van herkomst
Mediterraan