Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Teriyaki kabeljauw
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
750
gram
kabeljauwfilet
met vel
▢
1
ui
gesnipperd
▢
4
eetlepel(s)
sojasaus
▢
2
eetlepel(s)
gemberjam
▢
4
eetlepel(s)
witte wijn
▢
2
eetlepel(s)
olie
Instructies
Doe, voor de marinade, de ui, sojasaus, gemberjam, wijn en olie bij elkaar en roer goed.
Leg de kabeljauw op een ovenrek met de velkant omlaag.
Verdeel de helft van de marinade met een kwastje over de bovenkant van de vis.
Grill de vis 7 minuten.
Verdeel nu de rest van de marinade over de vis en grill nog eens zeven minuten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vis
Land van herkomst
Japan