Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Stamppot paksoi met satéballetjes
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
pan
Ingrediënten
▢
1
kg
aardappels
kruimig
▢
1
schaal
tartaar
350 g
▢
4
eetlepels
pindakaas
25% minder vet, pot à 350 g
▢
1
ei
▢
4
eetlepels
vloeibare margarine
▢
3
eetlepels
ketjap
▢
2
struiken paksoi
▢
100
ml
melk
mager
Instructies
Aardappels schillen en in stukken snijden.
Aardappels in ca. 20 minuten gaarkoken.
Tartaar met pindakaas en ei mengen.
Van tartaar 8 balletjes draaien.
Margarine in pan verhitten en balletjes rondom bruinbakken.
Boter afblussen met water en ketjap en balletjes met deksel op de pan in 15 minuten gaar laten worden.
Paksoi in reepjes snijden en wassen.
Melk verwarmen.
Aardappels met paksoi en melk door elkaar stampen en kort nog even verhitten.
Met peper en zout op smaak brengen.
Stamppot met tartaarballetjes en jus serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
/
Stamppot
/
Vlees